Barierele de acces, solutia cea mai simpla pentru verificare celor care intra pe un anumit domeniu

In spatiile private sau comerciale exista o nevoie acuta de control asupra celor care intra in respectivele unitati. Pentru masini, e si mai greu de controlat asa ca se preteaza instalarea unor bariere acces automate pentru a tria persoanele care trec de zona de securitate si pentru a reduce incidentele nedorite. Desi sunt pe piata foarte multe sisteme de protectie in acest sens, barierele automate ramana cele mai viabile si mai economice solutii pentru rezolvarea acestor probleme.

Barierele sunt utile acolo unde exista un portar, avantajul lor fiind ca se ridica rapid, permit accesul doar dupa verificare persoanei care doreste sa intre pe domeniul respectiv. Exista anumite modele de bariere acces care se actioneaza din interior, cu ajutorul unui buton special sau din exterior, prin intermediul comenzilor sau cardurilor de proximitate. Barierele de acces au si sisteme de siguranta cu cheie, pentru situatia in care nu exista curent electric si actionarea trebuie facuta manual. Cele mai bune modele de bariere de acces sunt cele cu brat normal, bune pentru zone cu trafic intens, riscul de defectare fiind minim. Barierele de acces cu brat normal nu au cutii de viteze, nu exista multe piese mobile ale automatizarii, acestea fiind mult mai fiabile. Siguranta e maxima in timpul functionarii, se fixeaza simplu, instalarea dureaza cateva minute, profilul este compat si subtire, din otel inoxidabil, exista ciclu de cinci secunde la toate optiunile de operare, bratele pot avea pana la 5 m lungime. Ele pot fi operate prin tastatura, smart card sau sunt biometrice. Se poate monta si un semn special pentru a creste vizibilitatea barierelor. Preturile depind de lungimea bratelor si de mecanizarea lor, de dotari, accesorii, modul de operare.

Firmele care monteaza barierele ofera si garantie extinsa, depanare atunci cand e nevoie si documentatie tehnica. De asemenea, se asigura suport telefonic in caz de urgenta si reparatii la fata locului pentru a nu perturba traficul din zona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu