Ce poti lua dintr-un magazin haine online ca sa ti se potriveasca in functie de structura corpului tau?

Foarte multe femei se confrunta cu problema hainelor care nu prea le vin iar marimile sunt greu de gasit. Cam 40% din femei se lupta cu kilogramele in plus si nu prea castiga luptele duse cu ajutorul dietelor sau sportului, asa ca ajung sa poarte marimea 44. Totusi, se poate sa arati si bine si sa porti si haine care te scot in evidenta si sunt usor de gasit si de asortat. Poti incepe prin a cauta printr-un magazin haine online, acolo unde ofertele abunda, preturile sunt mici, iar calitatea este ireprosabila.

Cand e mai racoare iti poti cumpara un trenci, care e lung, acopera soldurile, te ajuta sa fii si mai mica de inaltime daca esti prea inalta, nu depaseste genunchii. Pentru un corp in forma de clepsidra, trenciul cu cordon e ideal, acesta ajutandu-te sa iti scoti in evidenta talia. In cazul in care participi si la intalniri business, dintr-un magazin haine online poti achizitiona un sacou si niste pantaloni imprimati cu multe dungi verticale, customul trebuind neaparat sa fie de culoare inchisa. Evazarea pantalonilor si camasa bufanta, impreuna cu un sacou, cand e mai cald, pot sa te scoata din anonimat-manecile trei sferturi ale camasii pot ascunde foarte usor umerii rotunzi si anumite imperfectiuni ale bratilor. Femeile mai tinere pot sa cumbine maleta cu guler si maneci lungic puloverul tip rochita cu maneci scurte, pentru un bust iesit in evidenta se poate aplea si la un pulover mai stramt sub piept. Daca mai adaugi si niste jeansi la moda cumparati dintr-un magazin haine online, atunci vei obtine o vestimentatie moderna care iti ascunde orice problema cu talia sau soldurile.

Alta varianta ar fi sa asociezi un pulover tricotat cu maneci scurte cu o camasa cu manecile lungi. In privinta fustelor, daca vrei neaparat sa porti un astfel de articol vestimentar, trebuie sa stii ca, pentru picioarele mai groase, se alege o fusta lunga si ornata cu volane, iar ca sa scapi si de soldurile care ies in evidenta poti lua un pulover mai lung peste, cu guler amplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu