Steroizii originali vs Steroizii contrafacuti

Falsificatorii de steroizi s-au infiltrat pe piata farmaceutica pentru a face bani rapid. Acest lucru se reflecta prin produsele de proasta calitate, facute cu materiale ieftine, pe care le vand scump. Daca cineva iti promite ca poti obtine ceea ce vrei si cat de mult vrei, ar trebui sa fii, probabil, sceptic, pentru ca steroizii nu sunt intotdeauna disponibili in cantitati nelimitate.

Cel mai bun mod de a identifica falsurile este de a le compara cu originalul. Cu toate acestea, multi nu au vazut niciodata produsul original, prin urmare, devine greu de comparat. Ca sa indetifici mai bine falsurile este nevoie sa arunci o privire la ambalaj. Falsificatorii cauta sa faca bani rapid, prin urmare, nu depun timp si efort pentru a face ca produsul lor sa arate bine. Ambalajul steroizilor contrafacuti seamana, de obicei, foarte mult cu originalul. Uita-te cu atentie la  data de expirare si numarul de lot. Daca acestea par sa fi fost tiparite dupa acelasi proces ca si eticheta, atunci ele sunt cu siguranta falsuri.

Asigura-te, de asemenea, ca data de expirare de pe cutie se potriveste cu cea de pe produs. Produse farmaceutice reale sunt ambalate in cantitati mari si numarul lotului cat si data de expirare sunt imprimate mai tarziu, intr- un proces diferit. Nu uita si de etichete. Cele ale steroizilor contrafacuti sunt adesea de slaba calitate. Cele mai multe etichete de steroizi folosite de companiile legitime au colturi rotunjite, astfel incat sa arate bine. Iar, la final, nu uita sa te asiguri daca etichetele nu se suprapun sau denumirile si indicatiile sunt imprimate slab calitativ.

Daca verifici fiole de sticla, asigura-te ca ele sunt umplute in mod constant si au aceeasi culoare. Fii atent mai ales la flacoanele pentru mai multe injectari. Acestea sunt usor de obtinut de catre falsificatori si nu sunt legale. O persoana ar trebui sa se fereasca de toate medicamentele disponibile pe piata neagra, nu doar steroizi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu