Peretii mulati, elemente de stabilitate pentru fundatii si structuri solide

Printre cele mai moderne tipuri de pereti folositi intr-o multime de constructii se afla si peretii mulati. 

Peretii mulati sunt turnati in teren, sunt niste armaturi realizate in pamant care asigura o rezistenta sporita a fundatiilor sau structurilor in care exista respectivele elementele de stabilitate. 

Ca sa se obtina pereti mulati Trench Cutter se excaveaza santuri inguste in care e un fluid stratificat de suspensie, adancimile de excavare ajung la 45 de metri, grosimile peretilor au si 1200 mm, peretii mulati sunt foarte buni in zone aglomerate, dar si aproape de structuri si fundatii deja existente, fara sa le afecteze stabilitatea. 

Vedem pereti mulati Trench Cutter si in subsolurile adanci, daca solul este instabil si se afla sub nivelul marii peretii mulati pot sa garanteze siguranta exploatarii respectivelor structuri. Cand avem suporturi mai adanci pentru grinzile in consola iarasi avem nevoie de pereti mulati Trench Cutter

Cu astfel de armaturi si pereti incarcaturile verticale sunt purtate mult mai usor, se construiesc mai usor subsolurile, filtratiile din baraje se mentin la un nivel normal prin intermediul lor. 

Realizarea de pereti mulati este mai ieftina, se limiteaza mult nivelul de zgomot, nu mai sunt vibratii la instalari, excavarile de structuri subterane nu mai sunt asa de periculoase, se pot face si hidroizolatii subterane in terasamentele de dig. 

Excavarea este simplificata si pentru ca acum exista tehnologia Trench Cutter, cu circulatie inversa, se poate face si in cazul unor formatiuni de roci tari sau cand grosimile si adancimile sunt prea mari. 

Firmele care executa pereti mulati va pota ajuta sa alegeti tipul si dimensiunile necesare foarte simplu, pe site-urile de prezentare gasiti toate informatiile complete despre cele mai noi produse si modalitati de punere in practica. 

Consultanta este gratuita in cele mai multe cazuri, materialele folosite pentru pereti sunt de calitate si sunt straine, sunt usor de pus in opera si rezista bine la utilizare in orice tip de sol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu