Cum sa-ti optimizezi SEO propriul site fara ajutorul vreunei firme specializate?

De ce sa dai bani pe optimizare SEO facuta de firme specializate cand poti si singur sa-ti optimizezi website-ul nou creat. Asa cum e posibil deja sa fi citit pe http://dexterseo.ro/ tacticile de optimizare SEO sunt de la cele mai simple, la cele mai complicate. Pe cele mai complicate le poti face singur, insa nu credem ca iti vor iesi asa de bine ca in cazul optimizarilor facute de firmele cu experienta. In schimb, tacticile de optimizare seo simple poti sa le pui in aplicare imediat si sunt la indemana oricui.

Nu trebuie sa va feriti de motoarele de cautare si nici de aducerea continutului in atentia tuturor celor interesati, asta daca e relevant si e unic, nu e copiat de pe alt site. Motoarele de cautare pot sa fie prietenii dvs. cei mai buni si PR-ii care va scot mereu din orice, asta daca stiti cum sa va comportati cu ei. Evitati pe cat posibil tehnicile de furt, nu va promovati pe site-uri fara autoritate, vizati doar nisa dvs., nu incercati sa copiati ceva ce fac altii, fiti originali. In general, un site poate fi optimizate on-line si offline. Cea mai importanta parte din optimizarea SEO este cea offline, chiar si in fazele de constructie ale site-ului. Acest tip de optimizare se face in prima faza doar cu cuvinte cheie relevante pentru domeniul de interes si pentru tematica site-ului, bine dozate, raspandite peste tot in site. Paginile site-ului trebuie sa fie optimizate seo diferit, individual, insa trebuie tinut cont ca in fiecare pagina trebuie sa se regaseasca cuvantul cheie principal.

Toata ideea este ca site-ul sa atraga algoritmii Google si utilizatorii si sa le lase impresia ca cineva chiar se ocupa de promovare si doreste ca site-ul sa fie cat mai sus in topul rezultatelor returnate. Si titlurile va pot ajuta la optimizare seo simpla, asta daca exista doar unul singur de tip H1 pe fiecare pagina si are si cuvintele cheie incluse in el. In adresa website-ului pot fi puse cuvintele cheie pentru un plus de siguranta ca optimizarea seo nu va da gres. Alte metode de optimizare seo tin si de plasarea unui blog, unei pagini de feedback si guestbook, toate pe site, la vedere si bine optimizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu