Lucruri pe care le poti pastra in portofel

Ori de cate ori plecam de acasa sau mergem la diverse evenimente luam cu noi si portofelul. El este un accesoriu nelipsit, comun, se asorteaza de minune cu restul tinutei, nu ocupa loc mult in poseta sau in geanta si e foarte practic. Portofelul a fost gandit de la inceput cu gandul la partea sa practica, dar cu timpul a ajuns sa fie si un accesoriu cu rol estetic. Nu avem o forma anume pentru portofel, poate fi dreptunghiular, patrat, chiar si rotund, oval, poate avea mai multe compartimente sau doar unul singur. In functie de fiecare utilizator, in portofel putem gasi o multitudine de lucruri.

Care sunt cele mai populare? Intr-un portofel dama avem cheile de la casa, de la masina. E un obicei normal sa iti pui cheiele in portofel, daca e mai mare si mai incapator, pentru ca le vei gasi usor. Stau si in siguranta, sunt foarte usor de gasit si e usor sa le arunci pe fuga in portofel. Pe langa chei in portofel avem buletinul, cardul, carti de vizita, cardurile de fidelitate, cel de asigurare. Pe scurt toate documentele fizice, portabile, care ne pot ajuta sa ne identificam in fata autoritatilor, in fata institutiilor unde mergem. Sunt documente importante, deci le avem la noi mereu si e obligatoriu sa fie pastrate in conditii foarte bune. Daca ne uitam intr-un portofel dama vom descoperi si medicamente. Nu foarte multe, doar cele esentiale, cele care ar putea sa ne foloseasca ocazional. E bine sa avem doar o folie sau cateva pastile ca sa nu ne trezim cu un portofel prea gros si greu de manevrat. Pe langa toate acestea in portofele avem si articole de igiena intima, foarte utile oricand nu suntem acasa, articole pentru machiaj, pentru retusarea machiajului, geluri dezinfectante.

Telefonul poate sta si el in portofelul mai mare daca nu e foarte mare, la fel si incarcatorul sau, dar depinde mult de dimensiuni. Iar la final amintim si un lucru pe care toata lumea il are in portofel: banii. Bancnote, maruntis, indiferent ce avem le vom tine in portofel si le vom scoate ori de cate ori cumparam ceva cu bani cash.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu