Care sunt punctele forte ale tehnologiei dual SIM?

Industria telefoniei mobile a evoluat din ce in ce mai mult in ultimii ani, iar aceasta a dus la aparitia unui tip de telefon destul de ingenios. Este vorba despre noile generatii de smartphone dual SIM. Avand la dispozitie o varietate de aplicatii usor de incarcat si utilizat, acestea vin cu o imbunatatire a sistemului: posibilitatea de a utiliza doua cartele pe acelasi telefon. Cu un sistem de operare bine pus la punct, tehnologia dual SIM nu se limiteaza la folosirea unui singur serviciu de telefonie mobila.
 
Desigur, acestea au si un design atragator si dorit de toata lumea. In timp, producatorii mari de telefonie mobila prezentati la www.smartdualsim.ro au reusit sa aduca imbunatatiri deosebite acestor tipuri de telefoane. Acestea sunt dotate cu optiuni dual SIM active, o implementare destul de sofisticata ce impune telefoanelor mobile sa utilizeze retelele mobile independent. Atunci cand cineva e angajat intr-un apel pe o retea poate foarte usor sa puna apelul in asteptare de pe aceasta retea si sa raspunda apelului de pe a doua retea.

Mai exista si tehnologii mai vechi ce se utilizau pentru aceste tipuri de  telefoane, cum ar fi, de exemplu, dual SIM shift. Aceasta metoda presupune o schimbare manuala a retelelor in meniul dedicat. Desigur, nu se pune problema sa fie utilizata si pentru smartphone, ci a fost mentionat doar pentru a face o diferenta intre variate tehnologii.

Daca se opteaza pentru tipul dual SIM, trebuie de stiut ca fiecare brand de telefon este avantajos in egala masura, ca sa nu mai vorbim despre rezistenta deosebita de care dispun. Unele dintre ele sunt disponibile cu carcase metalice ce sporesc durabilitatea, si  ramane la latitudinea cumparatorului sa faca o alegere a brand-ului pe care vrea sa il achizitioneze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu