Nisipul – esential in constructii

Nisipul este unul dintre cele mai importante materiale atunci cand ne apucam de o constructie. El intra in compozitia cimentului, betonului, cel de care este absoluta nevoie pentru turnarea fundatiei, stalpilor de sustinere ai casei, centurilor de beton, pentru fundatia gardului, pentru stalpii gardului, pentru alei si terase, de asemenea intra in compozitia tencuielii care se aplica peste zidurile ridicate ale casei (fie ele din BCA sau caramida) – atat la interior cat si la exteriorul casei. 

Fara sa ne mai gandim vreo secunda ca atunci cand ne apucam de casa avem nevoie cu precadere de nisip, un aspect pe care trebuie sa il stabilim la inceputul lucrarilor pe santier, este de unde cumparam nisipul si cu ce il aducem la locul stabilit pentru santier. Piata materialelor de constructii din Bucuresti, dar nu numai, este plina de oferte in acest sens, care ofera atat vanzare cat si transport nisip. Dupa ce vei stabili impreuna cu echipa de profesionisti cu care lucrezi la ridicarea casei de ce cantitate de nisip au nevoie pentru realizarea materialelor, este important sa faci un research al pietei pentru a gasi pretul cel mai bun. Desigur, daca vei gasi cel mai bun pret la o firma care nu poate oferi si transport, ai la dispozitie o serie intreaga de firme care transporta nisip, atat in Bucuresti ca si in tara, si care, de asemenea, asigura si servicii de incarcare/descarcare a nisipului. 

 Evident, firmele de transport nisip au masini cu capacitate variabile in functie de cantitatea pe care trebuie sa o transporte. Daca nu ai neaparata nevoie de achizitionarea materialelor cu factura, pentru cele mai multe dintre materialele de constructii pe care le vei cumpara vei putea negocia si vei obtine preturi mai bune, in varianta fara factura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu