Fie ca le iubesti sau le urasti...

Fie ca le iubesti sau le urasti in ultimii ani cizmele de la UGG reprezinta o revelatie in moda indiferent de sezon. Acestea se pare ca pot inlocui orice articol de incaltaminte din garderoba de la ghetele de iarna pana la pantofi si sandale.
Cizmele sunt facute din lana si piele provenite din Australia si Noua Zeelanda  la un pret  ce reflecta pupularitatea lor, pret ce porneste de la aproximativ 150 Eur de pereche.
UGG-urile au inceput sa devina cunoscute datorita lui Oprah. Stilul a fost repede imbratisat de celebritatile de Hollywood si s-a extins in intreaga lume.

Personal nu prea agreez genul de cizme UGG iar unora din ele le lipseste cu desavarsire stilul, fara sa mai mentionez aspectul de “laba de urs” pe care ti-l confera. Insa  tebuie sa admit ca unele modele mai ales in combinatie cu o pereche de jeans au un aspect destul de fashion, iar faptul ca sunt calduroase si comode le face ideale de purtat mai ales in sezonul rece.
Fiecare are libertatea de a se indreptat spre lucrurile care il reprezinta si il fac fericit , iar daca acest lucru este o pereche de cizme UGG, cine sunt eu sa ma opun.

Totusi in ultima vreme modelele celor de la UGG par sa evolueze, in incercarea de a pastra interesul cumparatorilor si a ramane la moda. Si trebuie sa recunosc ca fata de clasicele “labe de urs” cu care m-au obisnuit, noile modele sunt o surpriza placuta care pare sa se adreseze si altui segment de cumparatori. Noile modele sunt mai elegante si indreptate spre un stil mai degraba smart casual, putand inlocui clasicii pantofi la munca. Iata si un model din noua colectie.
Ce parere aveti, preferati modelul clasic sau noua directie in care se indreapta cei de la UGG?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu