Gentile de designer - atentie la fake-uri

Geanta este cea care isi pune ampreta in mod definitoriu pe o tinuta anume si cea care spune foarte multe despre stilul unei femei. Acesta este si motivul pentru care multe femei fac investitii serioase in genti, dar din pacate si motivul pentru care multe sunt dispuse sa renunte la calitate, doar pentru a purta un “brand”. Un element esential pe care poseta unei femei il tradeaza este categoria sociala si nivelul de trai, iar cu exceptia snoabelor care ar face orice pentru a purta un Gucci sau un Vuitton, in general poseta este o carte de vizita pentru o femeie.

Daca iti doresti o geanta de calitate, un brand renumit, care sa te trasforme brusc in obiectul invidiei celor din jur, conditia esentiala este sa te inarmezi cu un buget marisor si cu ceva rabdare, pentru ca in cazul in care iti doresti un model din ultimele colectii va trebui sa ocupi un loc pe o lista de asteptare... Insa, daca vorbim despre genti de designer la fel de calitative si de speciale vor fi si modelele clasice, consacrate pe segmentul genti casual. De asemenea, trebuie sa tratezi cu maxima reticenta orice magazin online, outlet sau magazin de discounturi care vinde posete de designer la preturi incredibil de mici, iar daca vrei un produs autentic si nu vreun fake (fie el si unul dintre cele reusite) sfatul specialistilor este sa cumperi doar din magazinele care au dreptul sa comercializeze produsele respective. Daca totusi ajungi sa cumperi si din alte surse, iata cateva aspecte ce trebuie analizate cu atentie: calitatea pielii, calitatea cusaturilor (daca sunt neglijente, inegale, strambe, etc, e clar ca ai in fata un fake, caci niciun designer nu isi permite astfel de greseli pe piata), etichetele din interior, captuseala si cusaturile acesteia, care in general ar trebui sa fie duble, modul in care se comporta materialul la cateva purtari etc.

Elysium, filmul viitorului

V-ati intrebat cum va fi lumea peste 100 de ani? Filmul Elysium incearca sa redea imaginea fidela a vremurilor cu resurse naturale epuizate si a unei poluari exacerbate.

As numi Elysium productia anului 2013 si am convingerea ca se va numara printre cei care vor ocupa primele locuri la Premiile Oscar si Globul de Aur de la anul.

Actiunea se petrece in anul 2154, cand bogatii si-au construit propria planeta, iar Terra a ramas populata de saraci. Bogatii nu numai ca au o planeta proprie, dar conduc Pamantul prin intermediul robotilor.

Imaginea dezolanta se amplifica atunci cand Max, personajul principal al filmului, merge la seful sau, iar in birou il asteapta un robot. Dupa o intreaga discutie, lui Max ii creste pulsul si presupusul director il diagnosticheaza, il roaga sa ia o doza de pastile din cutia care iese din masa si il trimite la doctor. Contradictiile intre cei doi continua, iar robotul vazand ca nu poate gasi un punct comun, il intreaba:

- Vrei sa vorbesti cu un om?

Max ii raspunde instantaneu:

- Nu.

Normalitatea pe care o vedem astazi in viata civila va deveni istorie. Voievozii vor disparea din istorie si ceea ce consideram astazi a fi din preistoric, un destin asemanator vor avea toate revolutiile cu topoare si furci de la 1800.

Elysium este planeta unde bolile se vindecau si viata prindea culoare. Daca pe Terra totul e cenusiu, in cealalta lume poti avea aspiratii.

Max se imbolnaveste si singura speranta de a supravietui devine Elysium, unde se poate ajunge doar cu o naveta. Dupa mari sacrificii, visul din copilarie de a ajunge pe Elysium prinde viata, insa cu un pret prea mare.

De la emotie pana la agonie, de la fericire pana la deznadejde, filmul Elysium reuseste sa transmite un set de emotii dintr-o palenta larga de stari.

Putem incepe sa pariem pe cel mai bun film din 2013, acum ca suntem la finele anului de gratie. Eu aleg Elysium. Voi?

Ce este un blog?

In contextul societatii de astazi, in care lucrurile evolueaza cu rapiditate, in domeniul on-line s-a dezvoltat o noua categorie de site-uri daca pot fi numite asa, si anume web blogurile.

Ce sunt insa blogurile?

Acestea sunt generic denumite jurnale ale zilelor noastre, o modalitate personala de exprimare a gandurilor ce sunt destinate unei lumi intregi. Blogul poate deveni ceea ce-ti doresti tu ca scriitor sa devina, cititorul putand sa devina captivat de scrierile zilnice intocmai datorita libertatii cu care sunt alese temele. Un exemplu elocvent de blog in care sunt descrise activitati si diferite intamplari zilnice este www.printrenori.ro.

Principalul atribut al unui blog, de orice natura ar fi el, il reprezinta comunicarea, caci in fond cam despre asta este vorba in momentul in care o persoana se hotaraste sa scrie pe un blog. Astfel, se poate spune ca blogul a revolutionat conceptul de jurnalism, fiind utilizat chiar si de catre consilierii de imagine ai unor persoane importante in societatea respectiva.

In timp ce blogul este folosit de catre unii pentru a dezvalui evenimente importante pentru unii, tu, poti alege sa scrii un blog care sa te reprezinte, si prin care sa-ti comunici opiniile care nu ar fi putut fi facute cunoscute prin alte metode.
Totul ramane la latitudinea fiecaruia, ceea ce mai ramane de facut fiind alegerea unei teme asupra careia sa te opresti, apoi sa iti asterni gandurile pe foia unei hartii virtuale, pentru ca mai apoi sa le publici si sa astepti pareri referitor la ceea ce ai scris.

Salvat de telefon

O intamplare adevarata care putea avea un final nefericit a avut loc in Florida saptamana aceasta. Un bandit a intrat intr-o benzinarice cerand ajutor. Cand unul dintre angajati a vrut sa vada ce se intampla, omul respectiv a scos un pistol agresandu-l atat pe el, cat si pe colegul sau in dorinta de a ajunge la banii care se aflau in spatele unui seif. Fiindca seiful era de nedeschis, atacatorul i-a amenintat cu moartea si l-a pus pe celalalt muncitor din benzinarie sa-l deschida. Dupa mai multe incercari nici acela nu a reusit sa ii duca la indeplinire dorinta hotului

Atacatorul, vazandu-se neputincios, a tras un foc de arma in angajat dupa care s-a facut nevazut. Cand credea ca nu mai are mult de trait, acesta si-a dat seama ca glontul nu-i facuse niciun rau, fiindca se oprise in telefonul mobil. Datorita faptului ca a avut telefonul la el in acea seara, viata i-a fost crutata.