Ce poti lua dintr-un magazin haine online ca sa ti se potriveasca in functie de structura corpului tau?

Foarte multe femei se confrunta cu problema hainelor care nu prea le vin iar marimile sunt greu de gasit. Cam 40% din femei se lupta cu kilogramele in plus si nu prea castiga luptele duse cu ajutorul dietelor sau sportului, asa ca ajung sa poarte marimea 44. Totusi, se poate sa arati si bine si sa porti si haine care te scot in evidenta si sunt usor de gasit si de asortat. Poti incepe prin a cauta printr-un magazin haine online, acolo unde ofertele abunda, preturile sunt mici, iar calitatea este ireprosabila.

Cand e mai racoare iti poti cumpara un trenci, care e lung, acopera soldurile, te ajuta sa fii si mai mica de inaltime daca esti prea inalta, nu depaseste genunchii. Pentru un corp in forma de clepsidra, trenciul cu cordon e ideal, acesta ajutandu-te sa iti scoti in evidenta talia. In cazul in care participi si la intalniri business, dintr-un magazin haine online poti achizitiona un sacou si niste pantaloni imprimati cu multe dungi verticale, customul trebuind neaparat sa fie de culoare inchisa. Evazarea pantalonilor si camasa bufanta, impreuna cu un sacou, cand e mai cald, pot sa te scoata din anonimat-manecile trei sferturi ale camasii pot ascunde foarte usor umerii rotunzi si anumite imperfectiuni ale bratilor. Femeile mai tinere pot sa cumbine maleta cu guler si maneci lungic puloverul tip rochita cu maneci scurte, pentru un bust iesit in evidenta se poate aplea si la un pulover mai stramt sub piept. Daca mai adaugi si niste jeansi la moda cumparati dintr-un magazin haine online, atunci vei obtine o vestimentatie moderna care iti ascunde orice problema cu talia sau soldurile.

Alta varianta ar fi sa asociezi un pulover tricotat cu maneci scurte cu o camasa cu manecile lungi. In privinta fustelor, daca vrei neaparat sa porti un astfel de articol vestimentar, trebuie sa stii ca, pentru picioarele mai groase, se alege o fusta lunga si ornata cu volane, iar ca sa scapi si de soldurile care ies in evidenta poti lua un pulover mai lung peste, cu guler amplu.

Pe ce segmente vom avea reduceri Black Friday 2015 notabile?

2014 a fost momentul in care s-a vazut clar ca, atunci cand e vorba de reduceri, romanii fac orice sa cumpere ce le trebuie prin casa la preturi de nimic sau putin micsorate fata de pretul de raft. Asa se face ca anul acesta, ne asteptam la reduceri Black Friday 2015 si mai mari decat anul trecut, la fel cum credem ca vor fi si mai multi cumparatori dornici sa cumpere cate ceva pentru familie si pentru ei.

Produsele care s-au vandut cel mai bine anul trecut, electronicele, se vor vinde la fel de bine si in 2015, pentru ca de la an la an clientii sunt din ce in ce mai dependenti de noile tehnologii si isi doresc sa puna mana pe toate noutatile din domeniu. Dupa electronice si electrocasnice, cele mai mari reduceri Black Friday 2015 vor fi pe segmentul fashion si turism. Cumparatorii deja s-au obisnuit sa compare rapid ofertele in magazinele online si sa comande orice isi doresc de acasa si asta se vede si in cantitatea de articole camandate in 2014 si cifrele de afaceri ale marilor retaileri. In 2015 putem sa ne asteptam sa exista reduceri de preturi si la telefoane inteligente, tablete sau laptopuri, insa nu prea mari pentru ca deja marja de profit pe IT nu este prea rasarita. Reducerile masive vor fi la haine si incaltaminte, unde discountul ajunge si la 80%. Magazinele de fashion pot sa scada pretul asa de mult pentru ca au profit indiferent de cat de mult se vinde, vanzarile pe moda fiind mereu constante.

Nici turismul nu se va lasa mai prejos si se vor acorda reduceri Black Friday 2015 la sejururi in strainatate si excursii sau oferte exceptionale la noi in tara, si asta pentru ca proiectele pe agro-turism au inceput sa fie o afacere rentabila si in tara noastra. Cu siguranta vom auzi si de reduceri la televizoare LCD si plasme cu diagonala mare, dar si la modelele cu tehnologie 3D, la frigidere, aragaze, plite, hote, electrocasnice in general. Sa nu uitam nici de CD-uri, DVD-uri, Blu-ray si playere asociate, carti si alte produse non-IT pe care oamenii le adora.

Cum sa iti construiesti si sa intretii un site de moda?

Daca esti pasionat de moda si ai cunostinte solide in acest domeniu poti foarte usor sa lansezi un site de moda.

Site-urile de moda pot impresiona cititorii atat prin postarile despre tendintele in moda sau despre designeri si modul in care ajung sa isi construiasca o intreaga colectie, dar si prin anumite sfaturi si trucuri pentru a fi permanent in pas cu moda fara a cheltui foarte mult.

Pentru inceput, daca aveti de gand sa va construiti un site de moda trebuie sa va faceti o baza mare de fotografii din cele mai renumite colectii ale momentului sau cu diverse creatii mai deosebite atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Pe baza lor se pot scrie articole de o calitate foarte buna daca stiti cum sa le analizati si sa oferiti niste pareri pertinente, ancorate in realitatile modei moderne. Cu cat continutul este mai diversificat si pozele, galeriile sunt mai bine documentate, cu atat mai mult trafic si utilizatori unici veti avea.

Dupa ce v-ati pus la punct baza de date media, puteti trece la faza urmatoare, care e si cea mai complicata: stabilirea publicului tinta. Ca un site de moda sa functioneze si sa genereze si un anume profit, trebuie sa alegeti foarte bine un anumit tip de utilizator, sa cautati sa filtrati audienta dupa niste criterii demografice si sociologice foarte „fine” pentru a ramane cu un public specific nisei dvs.

De exemplu, daca publicul dvs. tinta este format din femei cu varsta pana in 30 de ani, cu siguranta va trebui sa creati continut despre diverse teme, stiluri, culori care se poarta la o varsta care nu depaseste 30 de ani. Traficul va creste progresiv daca veti petrece suficient timp cu site-ul dvs. si veti sti exact unde sa zaboviti mai mult si asupra caror subiecte de interes.

Conteaza mult si designul unui site de moda, adica modul cum arata, cum se misca, cat de bine sunt organizate informatia si meniurile. Un art designer va poate ajuta sa obtineti o varianta impecabila a site-ului si sa atrageti atentia publicului tinta. Simtul estetic nu ar trebui sa fie neglijat nici la capitolul aranjarii elementelor in pagina, la fel cum e nevoie sa stiti exact cum sa atrageti trafic pe site-cu promotii, diverse campanii, schimb de link-uri.

La final, site-ul trebuie updatat zilnic si mentinut activ in permanenta, iar traficul trebuie urmarit si ajutat sa creasca prin diverse metode. Numai asa veti avea un site tematic despre moda functional si atragator, util pentru publicul dvs. tinta.

Asaltul

Lucifer, motanul meu negru, era un vinator experimentat. Aproape zilnic isi completa meniul, primit acasa, dindu-i o tenta exotica (seara se intorcea fericit, murdar de singe pe bot si nu numai!). Mai gabjise vreo pasare. Nu era usor pentru el sa le prinda, dar nu renunta nici dupa ore in sir de stat la pinda, nemiscat, cu muschii incordati si cu ochii sticlind.

Pasarile nu se lasau prinse atit de usor, vedeau dusmanul de sus si-l ocoleau, desconspirindu-l, totodata, intimplarea il mai favoriza din cind in cind sau vreun pui prost, care nu prea stia cum stau lucrurile. De citeva zile insa descoperise un cuib de rindunica, sub streasina, plin de pui, si nu mai avu somn din ziua aceea. Il vedeam in fiecare dimineata postindu-se, strategic, sub stresina, ascuns printre ierburi, observind miscarea rindunelelor si a puilor, schitindu-si un plan de atac. Ziua cea mare (ziua atacului!) nu se lasase asteptata prea mult. Trecusera deja trei zile. Dupa calculele sale, destul de laborioase, cred!), era suficient un salt mai amplu ca sa ajunga la cuib, asa ca isi luase vint si sari. Fusese pe aproape.

Din pacate, nu reusise decit sa atraga atentia ridunelelor, care ripostasera imediat, planind ( ca niste avioane de atac!) aspra motanului, si ciupindu-l cu pliscurile lor ascutite. Se adunasera mai multe decit prevazuse el ( un stol!), iar atacurile lor amenintau sa devina periculoase. Era si asa plin de singe ( de singele lui, desigur ), primise citeva ciocuri si-n apropierea ochilor, motiv pentru care gasi mai intelept sa se retraga de pe cimpul de lupta, in asteptarea unui moment mai prielnic.

Cautati o firma si nu o gasiti? Un catalog firme va poate ajuta mai mult decat credeti

Zilnic ne sunt livrate informatii in cantitati uriase, sub diverse forme care mai de care mai atractive. Problema cu informatia pe care o primim nu tine de cantitatea in sine, cat de posibilitatea clasificarii ei, gasirii unor filtre suficient de bune si de eficiente pentru a extrage doar ceea ce ne intereseaza. Lucrurile devin si mai complicate in spatiul on-line, acolo unde cantitatea de informatii a crescut exponential de la luna la luna.

Filtrele in on-line sunt mai greu de stabilit, motorul de cautare nu mai este de mult suficient pentru a gasi ceea ce cautati, asa ca apelarea la un catalog firme devine mai mult decat necesara.

Cum poate suplini nevoia de filtrare un astfel de catalog? In prima faza, toate firmele indexate sunt grupate in functie de criterii logice si sunt aranjate intr-un layout usor de parcurs. Urmeaza sortarea lor in functie de niste filtre foarte precise, totul raportat la nisa si la tipul de clienti vizati de cei care detin site-urile de genul unui catalog firme online. In acest fel este mai usor sa gasiti o firma care se ocupa cu vanzarea de produse pentru tratarea culturilor, de exemplu. In doar doua click-uri gasiti imediat firma si datele de contact, fara sa pierdeti timp alergand prin oras sau cautand pe alte site-uri care fac trimiteri la firme din domeniul care va intereseaza. Foarte importanta este nisarea atunci cand se creeaza un catalog firme online. Este adevarat ca publicul tinta al acestor site-uri pare a fi eterogen, insa omogenitatea lui este data tocmai de modul in care se fac cautarile via motorul de cautare intern si de tipul de firme care sunt cele mai accesate pe o perioada de timp. Pe de alta parte, nu e suficient sa aveti un site care are cateva filtre si un motor de cautare, niste categorii ca sa va puteti lauda cu un catalog.

Firmele care apar in catalogul respectiv trebuie sa fie si unele de incredere, pentru ca altfel clientii renunta usor la site-ul dvs.-doar sunt zeci de astfel de site-uri care de abia asteapta sa isi puna concurenta la respect si sa profite de pe urma slabiciunilor sale. De aceea, selectarea firmelor ar trebui sa fie foarte riguroasa, iar verificarea existentei lor la anumite intervale de timp ar trebui sa fie deja un reflex pe care sa vi-l insusiti daca vreti sa rezistati pe nisa pentru care e creat site-ul.

Ce te face fericit?

Siti vorba aia extraordinar de promovata care zice sa faci ce te face fericit. Cu totii o stim si este si mai usor sa o spunem altora ca un sfat atunci cand trec prin momente dificile. Dar cate persoane chiar pun in aplicare acest sfat? Cati oameni fac intr-adevar numai ce ii face fericiti? Probabil si tu, ca si mine, cunosti putini oameni de acest fel.

Ei bine, majoritatea oamenilor pe care ii cunosc si cu care am vorbit de mai bine de 3 ori in toata viata mea mi-au spus ca este pur si simplu imposibil sa faca ceea ce ii face fericiti. Poate asa e. Daca somnul te face fericit, evident ca nu poti dormi la nesfarsit. Daca mancatul te face fericit, la fel, nu poti manca in continuu pentru ca fie ti se va face rau fie te vei imbolnavi si in cele din urma vei muri prematur. Daca ai impresia ca un lucru precum fumatul, bautura sau drogurile te face fericit, nu este nici pe departe asa. Aceste lucruri iti aduc moartea mult mai repede, si nu ai fi prea fericit cu gandul ca ai putea muri in doar cativa ani, nu? Dar atunci ce ii face pe oameni cu adevarat fericiti? Este foarte simplu. Raspunsul la aceasta intrebare se afla intr-o legatura foarte stransa cu aptitudinile innascute, asa zisele talente ale fiecarei persoane.

Daca cineva are talent la muzica, sa spunem, fii sigur ca acel om va fi cel mai fericit din lume in momentul in care canta la pian. La fel este valabil pentru orice alta persoana, insa este extrem de important sa ne si descoperim toate aceste aptitudini cu care fiecare dintre noi s-a nascut - da, fiecare, caci fiecare om are talentul lui! Afla ce te face fericit. Acel lucru iti va aduce toate beneficiile - materiale, spirituale, intelectuale - odata ce ai curajul sa-ti urmei drumul spre care ai fost predestinat.