Nu stiti ce destinatie de vacanta sa alegeti?

Istanbul este un oras turcesc pe care oricine trebuie sa il vada macar o data in viata. Cu arhitectura orientala si elemente tipic europene, orasul ascunde cateva locuri cu adevarat uimitoare si oameni pe care ii veti aprecia imediat ce intrati in dialog cu ei. Daca inca nu v-ati hotarat unde sa mergeti de Paste 2015 sau in vacanta 2015, atunci Pontic Tour va da cea mai buna ideea: la Istanbul.

Agentia de turism Pontic Tour va ofera ocazia unica, la cele mai mici preturi, sa vizitati Istambul in cele mai bune conditii si cu descoperirea celor mai interesante locuri din oras. Puteti vedea Moscheea Albastra, va puteti reculege la Biserica Sfanta Sofia, puteti face cumparaturi in Marele Bazar. Cand vizitati istambul nu veti rata nici celebrul Palat Dolmabahce, veti putea participa la o croaziera pe Bosfor, iar serile vor fi unele speciale, cu mancare turceasca si spectacole traditionale. Golful nu este numai un sport pe care americanii in practica, europenii fiind si ei foarte atrasi de acest sport elegant. Asa ca Pontic Tour va pune la dispozitie in timp ce vizitati istambul, pentru perioadele de relaxare, si pachete cu acces la teren de golf si baze de golf special amenajate.

Doar in aceasta perioada aveti si o oferta speciala in care puteti vizita Istanbulul dar si Canakkale, Bodrum, la un pret special si cu multe alte facilitati incluse in costul sejurului. In pachetul „Orasul celor 1000 de Moschei”, vizitati instambul si aveti posibilitatea sa faceti si o croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada, puteti sa beti acolo si sa mancati pe saturate bucate alese turcesti. Shopping-ul nu va fi o problema pentru ca Marele Bazar si Bazarul Egiptean sunt la discretia dvs. cat timp vizitati istambul. Si daca sunteti indragostiti de Turcia neaparat trebuie sa mergeti in „Turkish Explorer Tour 12 Zile” si sa vizitati Istanbulul, Ankara, Konya, Kusadasi, Troia sau Gallipoli si alte orase foarte interesante incluse in oferta unica propusa de Pontic Tour. Puteti sa descoperiti legendele turcesti intr-un sejur de 10 zile si cu o cazare de lux la cele mai bune hoteluri din Istanbul, cu masa inclusa si servicii all inclusive.

Transportul e fie individual, fie cu charter sau autocar, conditiile din mijloacele de transport sunt foarte bune, iar facilitatile oferite de fiecare unitate de cazare sunt peste asteptari, la fel si serviciile.

Flori de mai


De la magazinele de componente electronice online puteti comanda cele mai ieftine componente

Cine a avut nevoie macar o data de niste componente electronice stie cat de greu este sa gasesti ce ai nevoie si cata alergatura presupune cumpararea lor. In magazinele offline poti sa dai peste vanzatori care nu au chef sa te asculte, lipsa pieselor din stoc, preturi mari, calitate nu chiar buna.

Cumpararea de componente electronice online este rapida, nu necesita timp petrecut prin magazine, piesele comercializate primesc si reduceri periodice, livrarea se face direct la usa cumparatorului in timp rapid. In plus, se poate cauta pe internet orice informatie suplimentara despre componente electronice online sau se pot cere pareri avizate despre componente, se pot vizualiza preview-uri si incercari ale acestora, se poate discuta despre cat de bune sunt cu alti cumparatori care au deja instalate respectivele piese.

Garantia oferita online poate fi mai mare decat cea offline, se poate prelungi, se primeste si extragarantie, comenzile se fac rapid, in doar cativa pasi, piesele sunt foarte variate si vin de la producatori verificati din punctul de vedere al standardelor de calitate aplicate. In caz ca un produs nu este cel dorit sau nu corespunde necesitatilor pentru care a fost luat poate fi returnat fara sa existe scandal sau sa se piarda timpul cu convingerea unor patroni care nu vor sa piarda nici un leu. Daca vom achizitiona componente electronice online va fi mult mai simplu sa le instalam, pentru ca magazinele online ofera si asistenta si indrumari in acest sens, orice defectiune din garantie se poate remedia la service-uri autorizate, iar costurile reparatiilor sunt suportate de magazinul care le-a vandut.

De asemenea, in cazul in care cautati o anumita componenta electronica puteti sa comparati modelele disponibile, sa aflati date tehnice complete atat de pe site-ul magazinului online, cat si de pe cel al companiei producatoare, puteti chiar sa intrebati producatorul despre anumite temeri pe care le aveti legate de o compatibilitate sau o metoda de instalare, montare.