Cele mai bune preturi la haine

Chiar daca mai sunt inca oameni care nu au incredere in mediul online pentru a face achizitii de haine, obiecte casnice, componente de calculator sau multe alte exemple, piata online devine tot mai dinamica iar in prezent poti sa iti faci chiar si piata (cumparand alimente) doar navigand pe internet, iar cineva va veni la tine acasa sa iti aduca cumparaturile, fara ca tu sa fii nevoit/a sa te mai deplasezi si sa pierzi timp. 

Totusi pentru a avea ca si rezultat o satisfactie deplina trebuie sa cauti si cele mai bune preturi la haine sau la ceea ce doresti tu sa achizitionezi iar in materie de articole vestimentare cele mai mari reduceri le poti gasi pe hainereduse.ro, un site care cu siguranta iti poate umple dulapul, la propriu. Atunci cand faci cumparaturi online poti sa beneficiezi de mai multe avantaje, ca sa fii si tu multumit si cel de la care cumperi, astfel incat  comerciantul cu care optezi sa colaborezi iti poate face si o reducere finala, la toate produsele, in afara de cele initiale, in functie de posibilitati, de disponibilitate sau de tematica zilei. De asemenea, poti primi si cupoane cadou sau mici cadouri surpriza in coletele care vor fi livrate direct la tine acasa, in functie de cum alegi tu sa fie facut transportul si plata.

Atunci cand ai la alegere o gama variata de produse nu iti ramane decat sa le incerci, iar daca la pretul uneia poti achizitiona, nu doua, ci poate chiar trei sau patru articole vestimentare atunci de ce sa nu faci o investitie pentru tot anul ca sa te poti bucura de libertate atat pentru tine cat si pentru cei dragi?! Astfel poti sa ii suprinzi pe cei de la birou sau de la scoala prin tinuta ta in fiecare zi, iar acest lucru il poti face numai cu un click aici.

Cu bicla prin oras

Ce placut este mersul pe bicicleta! Este relaxant si in acelasi timp util. Pe de-o parte ne atingem scopul de a ne deplasa dintr-un loc in altul, iar pe de alta mai facem si putina miscare, binevenita in tot amalgamul acesta al sedentarismului. Cat de placut este sa pedalezi intr-un ritm constant, fara a fi la intrecere cu vreo persoana anume, cat sa te simti confortabil. Vantul suiera usor pe langa urechi, parul se lasa mangaiat si rasfirat. Parca toata lumea este a noastra. Ca sa nu mai pomenesc de faptul ca este un mijloc de locomotie care nu polueaza si te ajuta sa te strecori mai usor prin aglomeratia orasului. Dar aici apare un mic semn de intrebare: chiar este atat de grozav sa ne deplasam cu bicicleta prin oras, inlocuind curentele mijloace de transport? In oras, sau cel putin in Bucuresti, idilica plimbare pe bicicleta se poate transforma intr-o experienta neplacuta.

In primul rand nu avem infrastructura necesara.


Bucurestiul nu este pregatit pentru a fi asaltat de oameni care se deplaseaza pe biciclete. Benzile destinate biciclistilor sunt insuficiente. De fapt acestea chiar pot fi numite benzi pentru biciclisti? Mie mi se pare ca sunt mai degraba niste linii trasate pe trotuarul si asa inexistent ori blocat de masini parcate alandala. Daca nu avem nici parcari pntru atutoturisme, pentru ca asa-zisele parcari sunt tot niste linii albe desenate pe asfalt, atunci unde sa fie instalate pistele pentru biciclete? De asemenea apar situatii tragicomice in care pistele trasate se opresc intr-un stalp, dovedind excesul de zel al autoritatilor, ori cazul in care pietonii merg nestingheriti pe spatiul destinat bicicletelor, facand din aceasta activitatea o adevarata “desfatare”.

Mersul pe carosabil - o adevarata aventura


Desigur ca in Bucuresti a te deplasa cu bicicleta implica neaparat accesul pe benzile autoturismelor si slalomul printre acestea. Nu este cea mai fericita varianta. O buna parte dintre conducatorii auto considera ca doar lor li se cuvine sa foloseasca acel spatiu si se enerveaza la culme pe oricare intrus cu bicicleta. Nervii lor sunt intinsi la maximum datorita aglomeratiei de la orele de varf, astfel incat nu mai era nevoie de “inca unul” pe care sa-l fereasca. Dar nu putem sa dam intotdeauna vina doar pe conducatorii auto pentru ca unii biciclisti isi au si ei partea lor de vina. Exista si indivizi care considera ca utilizarea bicicletei le confera privilegiul de a avea prioritate in fata masinilor sau chiar a pietonilor. Astfel se incadreaza pe banda fara a tine cont ca vin dintr-o directie in care semaforul arata culoarea rosie, taind calea brusc, dar cu gratie, soferului care circula regulamentar, ori nu dau prioritate pietonului aflat pe zebra, astfel incat individul, care in prealabil a obtinut permisiunea de a traversa din partea unui autovehicul, se vede nevoit sa se fereasca din calea biciclistului care il atentioneaza nervos, sunand energic din clopotel. 

Realitatea urbana la noi este departe de a fi ideala si linistita, asemanandu-se mai degraba cu o jungla in care scapa cine poate, iar mersul pe bicicleta oricat de frumos ar fi el imbracat in hainele ecologiei si beneficiilor pentru sanatate, momentan are si numeroase minusuri.

Produsele naturiste - afacere online de succes

Eficiente, mai putin costisitoare si convenabile devin toate produsele atunci cand vine vorba de cumparaturile online, pentru ca atat consumatorii, cat si intreprinderile de produse naturiste online au acelasi set de valori. Ba, mai mult, unii cumparatorii sunt de parere ca exista posibilitatea achizitionarii unor produse mai ieftine, lucru care transforma comertul online intr-o oportunitate de afaceri perfecta in industria de produse naturiste.

Principalul motiv pentru care acestia aleg sa cumpare online este acela de a obtine o oferta mai buna, urmata de gasirea unui produs vizibil calitativ. Cu toate acestea, datele de expirare a produselor si costurile de transport se transforma uneori in adevarate bariere pentru cumparaturile online. Cu o piata care abunda de consumatori exigenti si totodata comozi, dar in cautare de preturi mai mici, este doar o chestiune de timp pana cumparaturile online de produse naturiste vor exploda.

Beneficiile de a vinde produse naturiste online


Producatorii de produse alimentare naturiste castiga in mod semnificativ atunci cand vine vorba de a-si oferi produsele prin intermediul platformelor de comert electronic. Comerciantii cu amanuntul online au capacitatea de a educa cu usurinta consumatorii cu privire la beneficiile si caracteristicile produselor pe care le vand, ceea ce contribuie la loialitatea fata de marca proprie, pe termen lung.

Cum promovezi un magazin online produse naturiste?

Comertul online cu amanuntul ar trebui sa fructifice vitrine reale si virtuale pentru a castiga clienti. Ba, mai mult, un model de afaceri online este un model de afaceri mult mai eficient, deoarece costurile globale sunt mult mai mici.

Poti oferi transport gratuit? Multi comercianti cu amanuntul ofera suplimente online in cazul in care achizitia depaseste o anumita suma de bani. Daca te afli in competitie cu magazinele mari, cupoanele si ofertele gratuite de transport te ajuta sa castigi clienti.

Acorda site-ului propriu atentia cuvenita. Investind inteligent in acest segment, poti atrage usor mai multi clienti. Daca site-ul care iti promoveaza produsele este simplu si usor de utilizat, vei avea mai multi clienti decat daca le ingreunezi cumparaturile prin accesarea de diverse link-uri sau prin click-uri inutile.

Aventuri la farmacie

Pentru majoritatea oamenilor un drum la farmacie este o treaba banala, dar in cazul meu a devenit o adevarata piesa de teatru fiecare dum dupa aspirina.

Totul a inceput cand le farmacia de la colt, cea din lantul mult cantat si laudat de cuplu umoristic nemuritor Stela si Arsinel s-a imbogatit cu o noua asistenta vanzatoare - ii voi spune Mercal.

Fiecare intalnire cu Mercal este o adevarata simfonie de politete si placere socio-culturala! Cand am cunoscut-o pe Mercal vroiam sa cumpar picaturi pentru nas si ibuprofen, in posesia carora am intrat dupa ample detalieri ale simptomelor racelii. Atat de ample incat a trecut jumatate de ora pana cand Mercal s-a lamurit ca am nevoie de produse.

A doua intalnire, cu ocazia unei liste de cumparaturi mai lunga, evident, a durat mai mult.

Eu - Buna ziua, va rog sa-mi dati 5 seringi, manusi chirurgicale, un pachet de vata si o cutie de Aspenter.

M - La ce folositi seringile?

Eu - (...??? WTF???) Trebuie sa ii dau pisicii un medicament sub forma de sirop.

M - Mergeti la veterinar cu ea.

Eu - Am fost, veterinarul i-a facut schema de tratament si mi-a spus cum sa i le dau.

M - Nu pot sa va dau seringi, ca nu stiu eu daca nu le folositi pentru altceva. (Ma priveste suspicios, cu aluzie la varsta mea aparent mica.)

Eu (rad) - Nu ma droghez, le folosesc la ce am spus.

M (foarte serioasa) - Nu pot sa va dau.

Eu - Bine, dati-mi restul produselor. (Oare daca aveam o ruda internata in spital si ma trimitea asistenta sa cumpar seringi, cum se practica in spitalele noastre, ce faceam?) Inainte sa gasesc un raspuns la intrebarea pe care mi-o pusesem in gand, Mercal ma surprinde din nou:

M - Sa stiti ca nu trebuie sa puneti vata peste absorbant.

Eu (socata) - A.. poftim?

M - Absorbantele isi fac treaba asa cum sunt, nu trebuie sa folositi vata ca sa…

Eu - Stiu la ce folosesc absorbantele, dar nu asta vreau sa cumpar! Deja ma abtineam cu greu sa nu o omor pe Mercal.

M - Aspenter de ce luati?

Eu - Nu am nevoie de reteta pentru el.

M - Da, dar trebuie sa vi-l recomanda un medic.

Eu - Da, nu il iau de placere.

M - Cine vi l-a dat?

Eu - Doamna, daca nu vreti sa-mi dati ce v-am cerut chemati o colega. Am intarziat deja la lucru.

M - Nu va dau medicamente fara prescriptia unui medic, ca faceti altceva cu ele! Mai ales ca ati cerut seringi!

Asa am plecat cu mana aproape goala, dar nervii intinsi la maxim de la farmacie. Probabil Mercal a sughitat toata seara, toate cele 2 ore cat mi-a luat sa gasesc alta farmacie deschisa in acea zi dupa ce am terminat munca.

A treia oara a fost o intalnire la fel de interesanta, eu avand o reteta care includea un antibiotic si convingerea ca, de data asta, nu voi mai fi nevoita sa merg la o alta farmacie. Gresit! Dupa ce Mercal a examinat cu atentie reteta, a inceput destractia:

M - De ce v-a dat antibiotic?

Eu - Habar n-am! Mama lui de medic, cu studiile lui cu tot, indrazneste sa ma trateze! Pff!

Mercal impasibila imi cere buletinul. E clar ca nu are simtul umorului…

M - Aveti 18 ani?

Eu - Nu stiu, buletinul ce zice?

Dupa ce supravietuiesc unor priviri ucigatoare aruncate de Mercal, scap cu tot ce aveam pe reteta si un zambet larg pe sub nasul rosu ca focul. Dar si-a luat revansa cu varf si indesat a patra oara, cand Mercal si-a aratat muschii ei de neica-nimeni si a reusit sa ma trimita inapoi la medicul de familiepe motiv ca reteta era gresita: medicul isi tiparise (!!!) gresit numele. Inutil sa mai spun ca medicul nu a fost incantat sa ma vada…

1-0 pentru Mercal. Dar ultima data cand ne-am “confruntat” Mercal a primit o lectie pe care nu o va uita usor. :) In discutie era tot o reteta, valabila timp de 6 luni, iar Mercal a decis ca poate da medicamentele doar titularului, o singura data.

Eu - Am reteta, aveti datele buletinului meu, care este problema?

M - Sa vina titularul, altfel nu discut! Sunt medicamente care dau dependenta, nu se iau dupa ureche!

Eu - Dau dependenta? Ce substanta are primul medicament? Mercal tace socata.

Eu - Ascult! Inca tace.

Eu - Am inteles! Habar nu aveti! Sa va spun eu! A urmat o lectie-fulger de farmacologie, la sfarsitul careia Mercal se uita in jos si tacea.

Eu - Bun, acum ca ati aflat, dati-mi medicamentele de pe reteta! Mercal imi da medicamentele si imi cere buletinul, pe care il schimbasem recent, moment in care se reiau discutiile.

M - Nu este buletinul dvs, nu va pot da medicamentele!

Eu - Poftim?! Cum sa nu fie buletinul meu?

M- Are alta serie si alt numar fata de ce am eu in calculator. Cum sa stiu eu cine sunteti?

Eu - Logic, asta este nou! Vedeti ca CNP-ul este acelasi, asa stiti cine sunt, nu?

2-0 pentru mine, dupa doua runde! Dar nu s-a terminat.

M - Reteta v-o retin.

Eu - Din moment ce este valabila jumatate de an, o retin eu, nu dvs!

M - Nu se poate! Vorbiti cu medicul, sa nu va mai faca retete pe mai multe luni ca nu sunt valabile!

Ii dau telefonul meu lui Mercal:

- Sunati-o pe doamna doctor si spuneti-i! Este in concediu in Austria, se va bucura sa fie trasa la raspundere de un asistent vanzator, asa o somitate in domeniu. Mai ales ca ea este doar o amarata de profesor doctor!

Finalul meciului: sah mat pentru mine :)

Care sunt punctele forte ale tehnologiei dual SIM?

Industria telefoniei mobile a evoluat din ce in ce mai mult in ultimii ani, iar aceasta a dus la aparitia unui tip de telefon destul de ingenios. Este vorba despre noile generatii de smartphone dual SIM. Avand la dispozitie o varietate de aplicatii usor de incarcat si utilizat, acestea vin cu o imbunatatire a sistemului: posibilitatea de a utiliza doua cartele pe acelasi telefon. Cu un sistem de operare bine pus la punct, tehnologia dual SIM nu se limiteaza la folosirea unui singur serviciu de telefonie mobila.
 
Desigur, acestea au si un design atragator si dorit de toata lumea. In timp, producatorii mari de telefonie mobila prezentati la www.smartdualsim.ro au reusit sa aduca imbunatatiri deosebite acestor tipuri de telefoane. Acestea sunt dotate cu optiuni dual SIM active, o implementare destul de sofisticata ce impune telefoanelor mobile sa utilizeze retelele mobile independent. Atunci cand cineva e angajat intr-un apel pe o retea poate foarte usor sa puna apelul in asteptare de pe aceasta retea si sa raspunda apelului de pe a doua retea.

Mai exista si tehnologii mai vechi ce se utilizau pentru aceste tipuri de  telefoane, cum ar fi, de exemplu, dual SIM shift. Aceasta metoda presupune o schimbare manuala a retelelor in meniul dedicat. Desigur, nu se pune problema sa fie utilizata si pentru smartphone, ci a fost mentionat doar pentru a face o diferenta intre variate tehnologii.

Daca se opteaza pentru tipul dual SIM, trebuie de stiut ca fiecare brand de telefon este avantajos in egala masura, ca sa nu mai vorbim despre rezistenta deosebita de care dispun. Unele dintre ele sunt disponibile cu carcase metalice ce sporesc durabilitatea, si  ramane la latitudinea cumparatorului sa faca o alegere a brand-ului pe care vrea sa il achizitioneze.

Metoda du-te vino a stresului continuu!

Ma plictisesc sa vorbesc cu mama la telefon, pentru ca niciodata nu ma asculta si nu intelege cand vreau sa-i spun ca viata asta eu o simt altfel si ca nu am chef sa merg acasa, pentru ca si prezenta lor ma plictiseste. si se supara pe sinceritatea mea. ma plictiesc de atatea drumuri si abia astept sa ajung in palatul meu de clestar, unde o sa vina lumea sa-mi aduca iaurt cu banane si mult kiwi la pat si o sa ma intrebe "n-ai vrea sa iesim la un vin?" iar eu sa spun "azi nu, ramai tu aici!" si sa ma plictisesc si de starea aia si apoi sa ma plictisesc de tot si sa adorm cu cateva pastile stranse in pumn.

Iar cand ma plictisesc de toate lucrurile astea, iar ma arunc in podea, in cenusa, in paturile de cashmir care imi dau halucinatii si ma fac sa ma gandesc la mangaieri pornografice, la atingeri salbatice, acolo sub ele, sub straturile groase care apasa incet, incet, din ce in ce mai greu mai sinistru pe trupul meu micut. si cand ma plictisesc de toate astea, incep sa traiesc ca mine, sa ma retrag in camaruta mica pe care inca nu o am, sa ma afund acolo intr-un colt intunecat de unde pot vorbi cu mine, de unde pot sa ma simt mai bine si unde visele capata o forma si ma fac sa respir parfum de liliac cu lacramioare si sa adulmec iasomia din ceai.

De un singur lucru nu ma plictisesc niciodata: de mine! iar cand m-oi fi regasit pe mine intr-un altul atunci mi-as spune: "hehehehe, vezi sa nu te plictisesti si de tine"

Si n-as da niciun ban pe el dar stiu ca daca ma plictisesc de mine atunci totul se termina, pe ritmuri de sfarsit orgasmic.